000 -УДИРДЛАГА |
Удирдлага |
01912nam a22003377a 4500 |
003 - ХЯНАЛТЫН ТОО ТОДОРХОЙЛОГЧ |
Код |
MN-UlNUM |
005 - БИЧИЛТ ХИЙСЭН ОГНОО |
Тухайн бичилтийг бичсэн засварласан сүүлийн огноо |
20211223163908.0 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ |
Ерөнхий мэдээлэл |
111101t2010 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
020 ## - ISBN |
ISBN |
978-99962-51-04-7 |
040 ## - БИЧЛЭГ ҮҮСГЭГЧ БАЙГУУЛЛАГА |
Бичлэг үүсгэгч номын сангийн код |
МУИС-ийн номын сан |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ |
Нэмэлт тусгалт |
Бусад |
ББК ангилал |
36.91я73 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт |
А 48 |
Мэдлэгийн ялгаа |
3 - Техник |
100 0# - ЗОХИОГЧ |
Зохиогчийн нэр |
Алтанцэцэг Я., Мягмарсүрэн Б |
110 ## - ЭРХЛЭН ГАРГАСАН /БАЙГУУЛЛАГА/ |
Эрхлэн гаргасан байгууллага |
ШУТИС-ийн Хүнсний биотехнологийн сургууль. |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт |
36.91я73 А 48 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ |
Номын нэр |
Нөөш үйлдвэрлэлийн технологи |
Оролцогчдын тухай мэдээ |
Ред. Л.Дамдинсүрэн |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ |
Хэвлэгдсэн газар |
УБ |
Хэвлэлийн газар |
ШУТИС-ийн Хэвлэлийн үйлдвэр сургалтын төв |
Хэвлэгдсэн он |
2010 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ |
хуудасны тоо |
103 |
500 ## - Тайлбар |
Дансны дугаар |
ЭШФ Т 14512-14514; БУУТ 19860-19862 |
546 ## - ХЭЛНИЙ ТУХАЙ МЭДЭЭ |
Хэл |
Монгол хэл дээр, |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хүнсний технологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
хүнсний ногоо |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
жимс жимсгэнэ |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
нөөшлөх технологи |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
нөөшлөх тоног төхөөрөмж |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
нөөшлөх үйлдвэрлэл |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
махан нөөш |
653 ## - Түлхүүр үг |
Түлхүүр үг |
ногооны нөөш |
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ |
Гарчиг |
Техник эдийн засгийн үндэслэл |
-- |
Онолын хэсэг |
-- |
Технологийн сонголт, тооцоо |
-- |
Тоног төхөөрөмжийн сонголт, тооцоо |
-- |
Технологи, түүхий эд, бүтээгдэхүүний хяналт |
-- |
Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа |
-- |
Техник эдийн засгийн үндэслэл |
-- |
Онолын хэсэг |
-- |
Технологийн сонголт, тооцоо |
-- |
Тоног төхөөрөмжийн сонголт, тооцоо |
-- |
Технологи, түүхий эд, бүтээгдэхүүний хяналт |
-- |
Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа |
942 ## - ЭЛЕМЕНТИЙН ТӨРӨЛ |
Зүйлийн төрөл |
Ном |