Технологические качества сахарной свеклы. Часть 2 (Бичлэгийн дугаар. 78433)
000 -УДИРДЛАГА | |
---|---|
Удирдлага | 00635 a2200181 4500 |
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ | |
Ерөнхий мэдээлэл | 110605s9999 xx 000 0 rus d |
084 ## - ББК АНГИЛАЛ | |
ББК ангилал | 42.1 |
Зохиогчийн гурван тэмдэгт | Х-36 |
100 1# - ЗОХИОГЧ | |
Зохиогчийн нэр | Хелемский М.З |
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх | |
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт | 42.1/Х-36 |
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ | |
Номын нэр | Технологические качества сахарной свеклы. Часть 2 |
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ | |
Хэвлэгдсэн газар | Орос |
Хэвлэлийн газар | Пищевая промышленность |
Хэвлэгдсэн он | 1973 |
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ | |
хуудасны тоо | 252 |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | растениеводство |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | сахарная свекла |
653 ## - Түлхүүр үг | |
Түлхүүр үг | качества сахарной свеклы |