Текст томруулах:    
Технология мяса и мясопродуктов/ (Бичлэгийн дугаар. 75122)
000 -УДИРДЛАГА
Удирдлага 01209 a2200289 4500
008 - ЕРӨНХИЙ МЭДЭЭЛЭЛ
Ерөнхий мэдээлэл 110605s9999 xx 000 0 rus d
084 ## - ББК АНГИЛАЛ
ББК ангилал 36.82
Зохиогчийн гурван тэмдэгт Т-38
100 1# - ЗОХИОГЧ
Зохиогчийн нэр Павлов Д.В.
240 10 - Шифр - Номын наалт, тайланд хэрэглэх
Ангилалын дугаар /Зохиогчийн 3 тэмдэгт 36.82/Т-38
245 10 - ҮНДСЭН ГАРЧИГ
Номын нэр Технология мяса и мясопродуктов/
Оролцогчдын тухай мэдээ Редактор Соколова А.А.;
250 ## - ДАХИН ХЭВЛЭЛТ
Дахин гаралтын дугаар 2
260 ## - ГАРАЛТЫН МЭДЭЭ
Хэвлэгдсэн газар Орос
Хэвлэлийн газар Пищевая промышленность
Хэвлэгдсэн он 1970
300 ## - МАТЕРИАЛЫН ТОДОРХОЙЛОЛТ
хуудасны тоо 740
510 ## - CITATION/REFERENCES NOTE
Name of source Технология животного клея и желатина
-- Технология баночных консервов
-- Обработка кишок
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мяс
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг мясоградукты
653 ## - Түлхүүр үг
Түлхүүр үг технология мяса
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Большаков А.С.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Журавская Н.К.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Каргальцев И.И.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Янушкин Н.П.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Буянов А.С.
700 1# - ХАМ ЗОХИОГЧИД
Ба бус Сосенков В.Я.
740 ## - НОМЫН ГАРЧИГ
Гарчиг Технология животного клея и желатина
-- Технология баночных консервов
-- Обработка кишок