000 | 01311nam a22003377a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlNUM | ||
005 | 20231012104308.0 | ||
008 | 130327s2002 mp ||||| |||| 00| | mon d | ||
040 | _afirst lib | ||
082 | _a570 | ||
084 |
_a28.072 _bБ 174 _2sudalgaa _q2 |
||
100 | 1 | _aБайгалмаа Бямбацэрэнгийн | |
110 |
_aSHUBUS _bXIMT |
||
240 | 1 | 0 | _a28.072 Б 174 |
245 | 1 |
_aМалын гаралтай дайвар эрхтэнээс гаргаж авсан пептоны харьцуулсан судалгаа _bМагистрын ажил _cДэд д-р (Ph.D) Ж.Алимаа _cДэд д-р (Ph.D) Ц.Даш _dДэд д-р (Ph.D) Д.Пүрэв |
|
260 |
_aУБ _c2002 |
||
300 | _a34 | ||
500 | _aЭШФ Маг Дип 1128 | ||
546 | _aMongolia | ||
653 | _aбиологи | ||
653 | _aуургийн судалгаа | ||
653 | _aтүүхий эдийн судалгаа | ||
653 | _aпептоны стандарт | ||
653 | _aмагистрын судалгааны ажил | ||
740 | _aУургийн судалгааны өнөөгийн байдал | ||
740 | _aАмин хүчил | ||
740 | _aУураг задлагч ферментүүд | ||
740 | _aХимотрипсин | ||
740 | _aПептоны шинж чанар | ||
942 | _cMA | ||
999 |
_c96929 _d96929 |