000 01311nam a22003377a 4500
003 MN-UlNUM
005 20231012104308.0
008 130327s2002 mp ||||| |||| 00| | mon d
040 _afirst lib
082 _a570
084 _a28.072
_bБ 174
_2sudalgaa
_q2
100 1 _aБайгалмаа Бямбацэрэнгийн
110 _aSHUBUS
_bXIMT
240 1 0 _a28.072 Б 174
245 1 _aМалын гаралтай дайвар эрхтэнээс гаргаж авсан пептоны харьцуулсан судалгаа
_bМагистрын ажил
_cДэд д-р (Ph.D) Ж.Алимаа
_cДэд д-р (Ph.D) Ц.Даш
_dДэд д-р (Ph.D) Д.Пүрэв
260 _aУБ
_c2002
300 _a34
500 _aЭШФ Маг Дип 1128
546 _aMongolia
653 _aбиологи
653 _aуургийн судалгаа
653 _aтүүхий эдийн судалгаа
653 _aпептоны стандарт
653 _aмагистрын судалгааны ажил
740 _aУургийн судалгааны өнөөгийн байдал
740 _aАмин хүчил
740 _aУураг задлагч ферментүүд
740 _aХимотрипсин
740 _aПептоны шинж чанар
942 _cMA
999 _c96929
_d96929